Onderhoud en service

Onderhoud

HG Ulfima voert tweemaal per jaar onderhoud uit op uw locatie. Tijdens dit onderhoud controleert onze servicemonteur de filters op integriteit door deze met lucht af te persen. Verder wordt de complete werking van de machine van a tot z nagegaan en elk onderdeel stuk voor stuk gecontroleerd op correcte werking.

Service

Als optie kan de machine uitgevoerd worden met online monitoring. Onze serviceafdeling kan op deze wijze het systeem 24/7  monitoren en bewaken, gegevens als voor- en nadruk, flow, kleppenstanden etc. kunnen op afstand uitgelezen worden. Bij alle mogelijke storingen ontvangt HG Ulfima een melding. meestal kunnen wij de storing vanuit ons servicecentrum oplossen.

Filtervervanging

Onze filters ondergaan dagelijks een backward- en forwardflush. Dit zorgt ervoor dat verontreinigingen die zich in de filter bevinden weggespoeld worden naar het riool. Op deze manier blijft het drukverlies over het filter minimaal en houden we de levensduur maximaal.

Afhankelijk van de hoeveelheid water wat over het filter gaat worden de filters periodiek vervangen. Wij proberen de levensduur van het filter optimaal te benutten, meestal ligt de periode van filtervanging op eenmaal per vier jaar. Filtervervangingen worden uitgevoerd tijdens onderhoud.

 

webdesign: Artis