Spiraalspelwinnaar Aqua Nederland 2018

7 mei

Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem (maart 2018) stond op de gezamenlijke stand van HG Ulfima met Holland Water wederom het spiraalspel. Na de vele enthousiaste reacties van vorig jaar was het spel ook dit jaar weer een groot succes. Vele bezoekers met een vaste hand wisten rond te komen zonder de bel te activeren.

Onder de personen die volledig rond kwamen hebben wij de prijs verloot, bestaande uit een hotelovernachting voor 2 personen op de SS Rotterdam. Deze week is de cheque uitgereikt aan dhr. Henrie Vreeker van Tatasteel te IJmuiden.

De cheque werd overhandigd door Mark de Vaal (links Holland Water) en Pascal Lagrand (rechts HG Ulfima). Dhr. Vreeker was blij met zijn prijs, getuige zijn reactie: ‘Dat is nog eens mazzel hebben, naar een interessante en leuke waterbeurs gaan en daar nog een leuke prijs aan overhouden ook’.

Ulfima® Mini

Tijdens deze beurs presenteerde HG Ulfima met trots een nieuwe innovatie: de Ulfima® Mini.

Overal een legionellaveilige (drink)waterinstallatie? Dat kan! De Ulfima®Mini is een nieuw wandmodel ultrafiltratiesysteem met een nominale volumestroom van 3m3/h. De nieuwe ultracompacte Ulfima®Mini is afgeleid van het bestaande 2-3 systeem, heeft dezelfde specificaties en kan in kleine ruimtes met een beperkte plaatsingsmogelijkheid worden geïnstalleerd. Doordat het eenvoudig tegen de wand kan worden bevestigd ontstaat een vrij vloeroppervlak. Het systeem is voorzien van een beschermkap en heeft een stijlvol design. Met de nieuwe, compacte Ulfima®Mini heeft HG Ulfima nu een passende, veilige oplossing voor élke locatie.

Afbeeldingen

Prijsuitreiking winnaar Spiraalspel
HG Ulfima stand Aqua Nederland
Ulfima Mini
Spiraalspel
Spiraalspel voor jong & oud
webdesign: Artis