Doe mee aan het grootschalig onderzoek naar legionellapreventie!!

19 juni

HG Ulfima nodigt u uit deel te nemen aan het door Stichting ISSO gehouden onderzoek ‘Drinkwater veiligheid’ via een online enquête. Klik hier om deel te nemen aan de enquête.
Als deelnemer ontvangt u de resultaten van het onderzoek wanneer u uw e-mailadres achterlaat.

Doel onderzoek

Met de uitkomsten van deze enquête gaat ISSO analyseren waar en waarom het in de praktijk verkeerd of juist goed gaat. Dit moet handvatten gaan bieden om legionella-uitbraken te voorkomen. Want legionella-uitbraken vinden anno 2017, ondanks alle richtlijnen en maatregelen, nog steeds plaats.

Anoniem

Het onderzoek is anoniem, ook wanneer u uw e-mailadres achterlaat. Hierdoor kunt u vrijuit melding maken van mogelijke struikelblokken in de dagelijkse praktijk. Invullen duurt circa 12 minuten. Deelnemen kan tot en met vrijdag 7 juli.

Onderzoek onder alle disciplines

ISSO houdt het onderzoek ‘Drinkwater veiligheid’ onder alle partijen die te maken hebben met legionellapreventie (opdrachtgevers, architecten, ontwerpers, beheerders en installateurs). Wij zouden het heel erg op prijs stellen als u ook wilt deelnemen.
 
Onderzoek ‘Drinkwater veiligheid’ wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Integron in opdracht van ISSO. Voor nadere informatie over het onderzoek kunt u contact opnemen met ISSO projectcoördinator Irene van Veelen via i.vanveelen@isso.nl 

Klik hier om deel te nemen aan de enquête.

 

webdesign: Artis