Pascal Lagrand versterkt HG Ulfima team

9 mei

Pascal Lagrand van Milieu123 versterkt HG Ulfima team

Pascal Lagrand is per 1 mei jl. begonnen ter versterking van de commerciële activiteiten van HG Ulfima

Het commerciële team van HG Ulfima is per 1 mei jl. uitgebreid met de komst van Pascal Lagrand. Pascal is 38 jaar en was voorheen werkzaam voor Milieu123, een BRL 6010 gecertificeerd bedrijf op het gebied van legionella preventie en advies.  In zijn functie bij Milieu123 heeft Pascal zich voornamelijk bezig gehouden met de commerciële activiteiten in combinatie met technisch advies om de klant doelgerichte oplossingen aan te bieden.

Vanaf 1 mei jl. is Pascal in dienst getreden bij HG Ulfima BV, waar hij zijn opgedane kennis in zowel de installatietechniek, commerciële ervaring en technische kennis in gaat zetten op het gebied van ultra-filtratie.

‘’Ik ben erg verheugd om het HG Ulfima team te komen versterken op het gebied van ultra filtratie, een onderdeel waar ik mij erg thuis voel aangezien ik mijn ervaring in kan zetten daar waar techniek en advies gecombineerd wordt’’ aldus Pascal.

“Pascal is, met zijn kennis op het gebied van Legionella, de installatietechniek en technisch advies, een welkome aanvulling op het HG Ulfima team, en deze past volledig binnen de ambities en groeidoelstellingen van HG Ulfima. ”, aldus Diederik Fetter, Algemeen Directeur Hotraco Group.

Profiel HG Ulfima BV

HG Ulfima, onderdeel van de Hotraco Group, is gespecialiseerd in ultrafiltratiesystemen en -machines voor het bestrijden van legionellabacteriën in collectieve, prioritaire en niet-prioritaire, drinkwaterinstallaties. HG Ulfima is technisch zeer vooruitstrevend bij het omzetten van de wet- en regelgeving naar uiterst betrouwbare, zeer praktische en betaalbare oplossingen voor legionellabacteriebestrijding. Als specialist op dit gebied zijn we in staat om gedegen en helder advies te geven, filtratiesystemen die volledig aan de wet- en regelgeving voldoen te ontwikkelen, te leveren én te installeren. Ook kunnen wij het onderhoud en de integriteitsbewaking van de systemen voor u verzorgen.

 

webdesign: Artis