ULFIMA geïntegreerd binnen de Hotraco Group BV

17 maart

ULFIMA geïntegreerd binnen de Hotraco Group BV

Succesvolle integratie van bedrijfsactiviteiten, waaronder de Ulfima® poortwachter tbv legionellapreventie

De productie en verkoop van de legionella filterinstallatie Ulfima® van Ulfima BV te Bladel, is recent succesvol geïntegreerd in de Hotraco Group BV te Hegelsom. Met de nieuwe samenvoeging en samenwerking onder de HG Ulfima BV vlag wordt de KIWA gecertificeerde techniek voor legionella preventie gecombineerd met de jarenlange kennis van Hotraco op het gebied van meet- en regeltechniek en automatisering. De samenwerking onder de nieuwe naam HG Ulfima BV zal zich voornamelijk richten op het ontzorgen van de klant op het gebied van legionellapreventie. De man achter het succesvolle Ulfima® concept, John Dielesen, komt mee over als Technisch Directeur van HG Ulfima BV.

“De stap is voor Hotraco Group een zeer gezochte entree op een nieuwe zich continu ontwikkelende markt van waterbehandeling, waar Hotraco’s specifieke kennis en producten zeer van nut zullen zijn”, aldus Diederik Fetter, Algemeen Directeur Hotraco Group.

“Na lange tijd van ontwikkeling is het Ulfima® systeem volledig uitontwikkeld en kan als HG Ulfima onder de vlag en kracht van de Hotraco Group een snelle uitrol met een goede service organisatie in Nederland en daarbuiten realiseren.”  John Dielesen, Technisch Directeur HG Ulfima.

Ulfima®

Ulfima® is de eerste in Nederland door de KIWA BRL-K14010 deel 1 gecertificeerde legionella filterinstallatie. Hiermee voldoet de installatie aan de Nederlandse wet- en regelgeving. De installatie biedt een economisch, milieu-, mens- en onderhoudsvriendelijk alternatief voor bestaande technieken voor legionellapreventie. Het systeem staat centraal opgesteld (poortwachter) en zorgt middels ultrafiltratie voor een absolute bacterievang. Omdat er geen toevoegingen aan het water gedaan worden, wordt de kwaliteit en/of smaak van het water niet (negatief) beïnvloed.

Service

De technische kennis van Dielesen Projects gecombineerd met de expertise van Hotraco op het gebied van meet & regeltechniek, staat garant voor een optimale service aan de klant. De installatie wordt geheel naar de wensen van de klant opgeleverd. Variërend van kleinschalige projecten voor bijvoorbeeld sportclubs, middelgrote installaties bij vakantieparken, zwembaden, sauna’s en jachthavens, tot grote installaties bij ziekenhuizen. Het systeem kan intern beheerd worden, gekoppeld worden aan bestaande beheerssystemen, of volledig geautomatiseerd en op afstand bewaakt door HG Ulfima BV. Hiermee wordt de klant volledig ontzorgd van haar legionellaproblematiek.

Profiel Hotraco Group BV

Al 40 jaar is Hotraco een marktleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van meet- en regelapparatuur. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met de nieuwste technologieën, staan garant voor state-of-the-art producten. Dit gekoppeld aan het innovatieve karakter van onze medewerkers, maakt van Hotraco een ideale zakenpartner. Wereldwijd worden onze producten en systemen succesvol toegepast door vele tevreden klanten.

webdesign: Artis